Tider

Jag har suttit på ett gammalt mentalsjukhus och funderat några dar. VI har pratat.

Sjuttiotalet, då allt var tillåtet. Striptease, porrklubbar fanns överallt. Nu finns ingenting av detta. Har det blivit bättre? är den stora frågan. Vilket lands ledband går vi i?

Jag är ingen anhängare av strippklubbar, men när jag hör att fyraåringar i Florida måste ha överdel på bikinin, börjar jag att kraftigt reagera.

Vilken dubbelmoral! Ett land som producerar porrfillmer av grövsta slag, tillåter inte fyraåringar att visa överkroppen. Fy fan, säger jag!

Vad är det för fult att vara naken? Det har blivit det av nån outgrundlig anledning. Skyll inte på mig bara! Skyl på Dyllan!

3 svar till “Tider”

  1. Nä man kan ju undra om våld och mord och som det är i amerikanska filmer är mera accepterat än nakna kroppar. En underlig värld kan man väl säga.

  2. Som när tidningarna diskuterade Naken-Jannes medverkan i dokusåpan Farmen. Det var inte bra för baaaarnen att se en naken karl i tv, funderade man. Som om det varit bra för baaarnen att se de svekfulla, manipulerande relationerna och övriga levernet i Baren, Robinson, Big Brother! Det renaste av allt detta var väl just en vanlig naken kropp! Sen skiter väl tidningarna i baaaarnen över huvud taget. Det handlar ju bara om att sälja tidningar.
    Låter jag bitter?

  3. Du låter klok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: