Tid

Så har vi då kommit tillbaka till normaltiden. Sommartiden är jag rasandehatare till. Varför ska vi ha olika tider för? Vem tjänar på det?

Nu känner jag lugnet komma. Hela sommaren har varit fel. Krampaktigt har jag tittat på klockan och fattat att detta stämmer inte. Inte med mig, djur, möjligtvis natur. Naturen skiter i tiden.

Jag ska forska. Vem införde sommartiden? Jag vill ha svar! Det går väl alltid att googla, annars får jag väl vända mig till Wiki Leaks.

Bob Dylan  verkar vara för tidsskiften. Ofattbart, men det kanske är jag som är dum.

4 svar till “Tid”

 1. Mig kvittar det lika … just nu när vi övergår till Normaaal-tid är det skönt att få sova en timme till. Om man nu sover och har tider att passa förstås.

  Mig kvittar det lika …

  Kram!

 2. Visst är det enormt löjligt. Att det ska bli ljusare på sommaren när det är ljust hela tiden. Det är väl någon byråkrat som inte haft viktigare att göra än att hitta på dumheter. Bara rent fjask säger jag. Livet ska vara lätt att leva men vi gör det förbannemig onödigt komplicerat alldeles i onödan

 3. Bryr mig väl inte så mycket så länge jag får sova längre…Men jag förstår inte riktigt varför vi ska ha det ljusare på morgonen och mörkare på kvällen, det är väl då man behöver ljus. På morgonen är jag ju ändå bara förbannad.

 4. Trams med Sommartid!
  Har aldrig riktigt fattat det där.
  Kram Ewan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: