Tid

Låt det ta tid! Tid är viktigt. Tid är viktigare än pengar. Tiden är viktigare än målet!

Det är nåt som inte makthavarna håller med om och där skiljer sig min åsikt  från VEDERBÖRANDENAS. Du måste ha tid för att se dig omkring, snappa upp nyanser, leta efter stämningar och på så sätt finna frid i själen och komma vidare på silvertråden, som är livet. Så länge den håller och vi orkar skratta, så är det livet som gäller. Inget annat! 

Man ska ha tid att borsta tänderna. Ta tandborstningen på allvar! Tänk så här: – Nu håller jag på med detta. Gud va skönt å va bra. Titta inte på TV samtidigt, det förstör tandborstupplevelsen.

I Kina sitter eleverna i månader och övar på några bokstavstecken. Vad säger du om det Björklund? Blir du lönsam, lille vän?

Nä, låt allt ta tid! Det är vackrast när det dröjer!

As time goes by tänker jag visa, men denna version är med min kamrat mr Hammond of Sweden, Nippe (still alive), som med hjälp av en annan kamrat Janns (Leksand), har gjort en ny version av den gamla klassikern. Helt underbar i sin måttfullhet! Kör!

3 svar till “Tid”

  1. Ja det är väl tur att både du och jag äntligen fått lite TID en bristvara i det här jäktiga livet.

  2. Det konstiga är att ju mer tid man har, fri från jobb och barn och allt … känns det som … ju snabbare rinner den iväg.

    Eller? Så känns det för mig i alla fall.

    Kram!

  3. Här sitter jag och läser och håller med och tänker:”att de inte fattar detta att man ska ta en sak i taget och länge!” och inser att samtidigt som jag läser och tänker detta håller jag på att tvätta, klistra in bilder i anteckningsboken, kolla mailen, lyssna på radio…nu ska jag gå och ägna mig uteslutande åt upplevelsen att hänga tvätt i torkskåpet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: