Sommar

Framgent kommer endast sporadiska inlägg. Det är sommar och varken Fimpen eller jag har TV eller dator. Endast radio och CD.

Det blir nämligen en varm och skön sommar i år, har jag bestämt. Vi ska njuta av naturen och tystnaden och strunta i omvärlden. Kanhända att jag skriver nåt om jag känner att jag måste, men annars blir det dött ett tag.

Därför önskar jag trevlig sommar till alla som läser detta! Vi ses förhoppningsvis. Lyssna på Summer in the city så länge. Kram!

10 svar till “Sommar”

 1. Ha en härlig sommar med Fimpen!

 2. Ha det …

  Och en riktigt varm och skön sommar som du har bestämt, hoppas jag du får också.

  Vi ses nog …

  Kram!

 3. Inte ska man sitta inne och blogga om man kan vara ute i den Svenska sommaren. Här är det inte sommar ännu. Visserligen har häggen slagit ut men det är blåsigt och kallt men det blir bättre och bättre och nätterna är ljusa och har det speciella vemodiga ljuset som får en att längta och sakna man vet inte riktigt vad. Förstår du vad jag menar.

 4. ha en bra sommar hördudu

 5. Du är välkommen ut till”ön” Campingen, sundet mellan Runn och Ösjön och vi kan fika, doppa reklamkladdkaka (en nyfaorit) jämföra campingerfarenhet och tjattra om tystnaden…Ha en bra sommar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: