Nattblogg

Det är inte ofta det kommer en nattblogg, men mitt huvud är så fullt av känslor så jag måste skriva lite.

Jag sitter här med en öl efter en riktig ärkenostalgispelning med Bachelor Boys. Det gick bra, men när man kommer hem kommer tankarna. Ett helt liv har gått. Vi gamla gubbar står och spelar samma gamla låtar som för 45 år sedan. Vi har inte träffats speciellt mycket under dessa år, men ändå så är det precis som igår! Vi har egentligen så mycket att prata om så att det stockar sig. Det är för stor pratmassa. Vi är emellertid snälla och välartade medborgare och åker lydigt hem. Är det så man blir? Det blir inte så mycket mer och det tycker jag är lite synd.

Nåväl. Jag kom osökt att tänka på ett annat band som dokumenterat sin avslutningskonsert, The Band. Filmen, The last walz, har jag sett ett otal gånger och ska nog se den igen. Underbar om man själv varit med i ett Band.

Äh, nu knyter jag mig. Sov gott!

Ett svar till “Nattblogg”

  1. Andreas Says:

    Fantastisk film! Van Morrison gör ju ett fantastiskt framträdande, med luftspark och allt. Man vill liksom kliva in i filmen och se det på riktigt.

    Kan rekommendera en annan bra film apropå det här med musikfilmer, ”The devil and Daniel Johnston”. Om den går att hitta någonstans i Borlänge så ska du absolut se den. Det är ingen konsertfilm, men den handlar om en mycket plågad artist och det underliggande temat (som jag uppfattar det) är musikens läkande kraft. Folk å Rock kanske kan ha den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: