Oro

Har du känt oron nån gång? Den där djupa oron, som inte låter sig hejdas. Inte av På spåret, melodifestvaler, spritflaskor, kvinnor/män, krogar mm? Sömn är bra, när den väl kommer. Det blir en ny ljus dag i morgon! Men det är ju nu som gäller. Oron finns hela tiden.

I kväll är en sån kväll. Det är väl därför jag skriver det här ut i etern.

Musik är bra. När man känner som jag gör nu så gäller det att sätta på Jimi Hendrix (musik alltså. Vad trodde du? Sån är inte jag, och kommer aldrig att bli. Skaru ha en propp, eller?)

Jimi 

var en konstnär och ett med sitt instrument. Han förmedlade känslor. Och dom sitter fint nu. Rensa hjärnan!

3 svar till “Oro”

  1. Jo då jag vet. Ibland oroar man sig för alt möjligt. För hur det ska bli när man blir gammal. För hur man ska klara ekonomin. För en massa pratiska saker. Oro för sina närmaste. Ja det finns oändliga oron och ibland bara oro fast man inte vet för vad.

  2. storabh Says:

    Bra, Skogis. Då är vi två!

  3. Och jag med … Ännu mer förr. Då kunde jag gripas av den djupaste ångest och bara ligga och darra fullständigt lamslagen … men sen har jag tacklat min oro på olika sätt och vis … och nu blir jag liksom inte rädd längre för min oro utan låter den liksom ebba ut … om du förstår vad jag menar. Och så har man ju oron för allt vad som kan hända, en själv, barnen, barnbarnen … och då kan man ju bli rent tokig …

    Nu är vi tre … som kan hålla varandra i handen när det är mörkt och Oron kommer smygande … HÄR genom bloggen om inte vi finns på närmre håll.

    Kram på dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: