Bryssel-85

Detta är ett kultur och antielitidrottsinlägg.

Nu har jag stått ut med sport och spe i två veckor snart. Allting har dessutom gått i repris, visats i Aktuellt, Rapport och diverse andra program där det finns en möjlighet att få in OS. Jag känner mig utbränd och tillintetgjord. Tänk att Svt (det är säkert ännu värre i kvällspressen, men den kan jag undvara), fyller nästan alla kanaler med OS. Det räcker inte med att se tävlingarna flera gånger, med kommentatorernas töntiga kommentarer (dom är väl bakis), utan man har ordnat en ”studio” där varenda slagskott analyseras.

Jag känner mig maktlös och det värsta är att jag tror att mer än 50% av tittarna inte är ett skit intresserade av eländet.

Det är en som vinner, resten är losers!

2 svar till “Bryssel-85”

  1. Jag bryr mig inte men man kan som sagt inte låta bli att överösas av sport hela tiden. Vissa kan inte ens sova på nätterna för det. Det är väl bra att människor brinner för något men jag förstår det inte. Mig spelar det då ingen roll. Måste vara något fel för jag hörde att titta på idrott ligger i människans gener. Var är mina indrottsgener???? Borta

  2. Och detta med att det är helt ok att ha reklam (för sponsring är det samma som reklam, tack så mycket) i kanaler som annars gärna förhärligar sig själva för att de är fri tv, bara för att det är sport! Vad är det för klämkäck dubbelmoral?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: