Memories.

Dagen idag var kall, -25.  Jag ville inte. Klockan elva tittade jag ut över Atlanten, förlåt altanen ska de va! Jag har en rund termometer i julgranen, som fortfarande står grön och frodig och får stå så till påsk. Granen står på solsidan, sovrumstermometern på skuggsidan. Jag jämförde. Tjugotvå graders skillnad! Inte undra på att man kom upp ur sängen!

Jag har börjat sortera alla mina bilder. Varför vet jag inte, men jag har en förhoppning om att barnen kan få en ny dimension av hur farsan var, när dom rotar i mina prylar en dag. Då är det bra om det finns nån djävla ordning på bilderna.

Jag hade inte alls planerat att sortera bilder. Det hela började med att Fimpen hade en oroväckande snöhätta på sig. Jag tänkte att om jag kör motorvägen till Falun och trampar gasen i botten, så flyger snön av.  Jag märkte inte så mycket av det,  men bilarna efter gjorde .Dom såg ingenting!

Jag kom till Falun och Clas Olsson och köpte fem billiga album á 100 bilder. Det har jag suttit med resten av dagen.

Jag kan ju inte låta bli att titta på bilderna. Därför strömmar en massa minnen fram, så det är nog dags att nanna nu! Sov gott å skit i OS!

5 svar till “Memories.”

 1. Jag ”sket” i OS … och är fortfarande inne i nostalgiska känslor eftersom jag hade fullt upp med att dyka ner i lite musikminnen i går. Bilderna ligger fortfarande osorterade. Jag fick ett ryck för några år sedan och det blev väl ett eller två album, en del ligger i ordning i skokartonger och en del … de flesta … huller om buller.

  Du påminde om att också jag har något annat att göra här inomhus än att läsa … blogga … laga mat … äta och dricka … umgås med StinaFina … tala i telefon … tvätta och stryka någon gång emellanåt (städa överlåter jag med varm hand åt Mannen) …

  Dagarna trillar på … snart är det vår! Kramar!

 2. PS La du märke till att jag umgicks med StinaFina. Mannen då?

  Han ser ju på OS för hela slanten … DS

 3. Det är 38 grader kallt och jag har tagit semester. Känns som onödigt men vill inte lämna huset i kylan.
  Eftersom man liksom blir lite förlamad och inte har någon energi känns det som en bra ide att sätta in kort i album. Lagomt ansträngade sysselsättning en sån här dag. Tack för iden

 4. Underbart är kort…som är i ordning. Här är allt huller om buller som vanligt..:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: