Tårar.

Jag gråter så ofta nu förtiden. Det bara kommer, och jag skäms inte. Vad beror detta på? Kan det vara åldern? Alkohol beror det inte på, för jag gråter lika mycket ändå.

Det räcker med att jag ser nåt känslitgt på TV, lyssnar på musik, tänker tankar, så börjar tårarna komma. Jag ser det som ett hälsotecken.

I morse var det på TV några kvinnor som förlorat sina barn i tsunamin – tårarna kom. I kväll tittade jag på Woodstock – tårarna kom. I förrgår pratade jag med min 96-åriga morfar-tårarna kom. Jag tror att tårar är bra – såväl i glädje som i sorg! Tears in heaven!

7 svar till “Tårar.”

  1. Jag har också märkt det att man blir blödigare och blödigare så det har nog med åldern att göra. Jag har aldrig gråtit när jag sett film förut men gör det nu då och till. Underligt

  2. Jag är likadan… ofta.

  3. Samma här. Säkert tecken på åldrande gubbar. Tanterna har ju alltid grinat.

  4. Ja … tanterna har ju alltid grinat som magnum säger. Men nu ännu mer än förr. Och jag tror att det beror på att man släpper fram sina känslor. Och det är väl bra. Är det inte? Kram på dig! Vi ses mellan tårarna …

  5. lennart hill Says:

    Vill bara önska blogginnehavaren Ett Gott Nytt År. Om det ska gråtas mer är min förhoppning att glädjetårarna dominerar 2010.

  6. Herr Hill kan ju skriva nåt underfundigt så får vi testa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: