Idrott

Jag kan inte hålla mig. Nu har friidrotten tagit över i rutan. Va kul! Nu kan vi sitta och slötitta på ingenting. Möjligtvis finns det en och annan välpumpad dam eller herrstjärt att fördjupa sig i.

Det intressanta är att lyssna på sportkommentatorerna, eller- törskan (det kanske finns nån enstaka). Vilken hängivenhet, vilken beundran, hänförelse, idoldyrkan det blir när nån råkar slå världsrekord riktigt grundligt. Det har hänt förr (Ben Johnson), men jublet dog bort. Har det blivit lättare att slå världsrekord idag? Vem vet? Jag tror att dopingteknologin förfinats i snabbare takt än träningen. Allt går ut på att lura sig igenom dopingkontrollerna.

Det är detta som fyller TV-kanalerna! Vänta bara, det blir fler VM,EM, SM, OS i alla upptänkliga sporter under hänförda kommentatorers kommentarer. Och alla sitter och fånglor på dumburken.

Idott är opium för folket! (Bryssel-85)

Titta på handikapp-OS usain-bolti stället!

2 svar till “Idrott”

  1. Jag själv varken dopar mej eller är ett uns intresserad av idrott, inte att råstirra på en tv i timtal. Försökte mej på en bandymatch en gång. Om jag skulle hamna på något idrottsligt då blir det live. Fast inte lockar det precis. Däremot kan jag sitta i timtal och kolla arkeologprogram, fakta, dokumentärer, musik. Ja alla vi har olika intressen.
    Ps. Fint repotage om dej i BT idag, kul läsning. Ska försöka att komma ihåg wärdshusspelningen…skriver in det i kalendern.

  2. Förr var det väl så att det var lite tävling mellan byar men nu handlar det om vem som har mest pengar och kan köpa bästa spelarna. Dessutom en anledning för slöddret att dra ut på gatorna och slåss.
    Doping förkommer tydligen mer och mer och man blir lite besviken när man ser hur människor man trott varit ärliga åker fast. Nej fy för idrotten Den handlar bara om makt och pengar (som allt annat i den här världen) om man ska vara ärlig.
    Så här vågar man ju inte säga till nån karl. Då blir man ju nerslagen direkt men jag vet att du har en vettig skalle som ser genom skiten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: