Bara ben

I dessa varma tider kan man, som gammal amatörvoyeur, inte låta bli att titta på alla bruna damben som exponeras till höger och vänster. Människan består ju till största delen av ben och jag gillar vissa av dem.

Nåväl. Nu ska jag berätta om när jag hejade på Jennifer Lopez, i fortsättniningen kallad JLo.

Det var en het sommardag i mitt sista hus i ett villaområde i staden. Hettan dallrade, luften stod still. Jag var ensam hemma och hade tagit på mig att rensa ogräs. Kvarteret var utrymt. Folk hade semester eller badade vid nån sjö. Nån enstaka katt smög över gatan. Jag valde skuggsidan. Där fanns en mängd sega ogräs. Jag låg där på alla fyra med shorts och en ALCRO-kepa på skallen. Svetten rann. Plötsligt hörde jag ett klickande ljud av klackar. Vid det ljudet blir en man som en av Pavlovs hundar. Man vet vad som kan komma. Jag tittade upp från jordkladdet och såg JLo komma gående nerför gatan. Det var som en dröm. Jag smygkikade genom buskarna och insåg att det var tamejfan det vackraste jag sett. Min kära far sa alltid att när en kvinna går, ska det se ut som om två småpojkar slåss under en filt. (Det var väl den sexualupplysning  jag fick av honom)

Just när jag kollat småpojkarna och landningsstället och skulle återgå till kvickroten log JLo med ett bländvitt leende och sa:

-Hej!

Jag gapade och utstötte något medan JLo guppade förbi. Jag har aldrig upplevt nåt liknande. Jag vet inte var hon kom ifrån eller vart hon skulle. Jag har aldrig sett henne sedan dess. Jag fick nåt att fundera på bland all kvickrot.

Galenskaparna har en suverän monolog som heter Bara benJennifer%20Lopez-JTM-045199. Allt börjar på bokstaven B.

Nu ska jag gå och rensa lite ogräs!

3 svar till “Bara ben”

  1. Om jag hade liknande hallucinatoner … för det vaar väl det väl? så skulle jag också gilla att rensa ogräs. Ja, inte att JLo skulle komma trippande utan någon mer manlig variant … hm… Jack Nicholson (Margith skulle skratta ihjäl sig över min karl-smak) eller varför inte Brad Pitt …

    Nu väntar jag ivrigt på C …

  2. hallucinatoner = hallucinationer … eller staaavas det så?

  3. Bara ben var det i fisken jag fick igår så bara ben kan vara bara ben på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: