Hushållsnära tjänster

stortvatt1När man bor allena måste man sköta tvätt och städ själv. I somras hade jag lite tvätthjälp (se bild), men de bara försvann hux flux. Det kan ju ha varit en dröm.

Idag är det ingen dröm! Svinkallt ute. Två maskiner råmar i tvättstugan och den nyinstallerade diskmaskinen susar i köket. Dammsugaren står och hoppar som en brunstig hingst i sovrummet i väntan på action.

Det är som ni förstår skönt att ha lediga fredagar!? Jag kom att tänka på Gullan Bornemarks visa, sudda sudda. Den är bra att lyssna på när livet känns jobbigt! Synd bara att jag inte har nån mamma. Ingen pappa heller. För fan, jag är ju föräldralös! Finns det inte insamlingar för föräldralösa? Jag kanske kan bli bortadopterad? Ska kolla.

I kväll ska jag och Brigitte Bardot i alla fall ha en dejt i hela 55 min. Hon kanske vill adoptera mig?

6 svar till “Hushållsnära tjänster”

 1. travtränarn Says:

  Kom ihåg att borsta mattfransarna.

  /travtränarn

 2. Jovisst finns det insamlingar,vilket Postgiro har du? Adoption funkar också,här ränner så mycket folk,i min stuga.Egna och andras ungar.En till spelar ingen roll! skicka adoptionshandlingar,så skriver jag på och du får en ny Mamma! Kram och ha en nice Fredag!

 3. Hmm …. samla ihop gänget igen vet jag … med borttappade och föräldralösa… The Orphans… Så har ni iallafall varandra och vi andra får njuta av musiiiken. Kram!

 4. Kom ihåg att lakan skall manglas och örngottsband skall krusas.

 5. lennart hill Says:

  Stå ut!

 6. Travtränar´n förresten…. hmmm….Jag tror jag vet vem den mannen är. Det var ett tag se´n men hälsa så gott från Skatan, du Stora B!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: